29.08.2022

Коалиция ГЕРБ- СДС Монтана регистрира листата си в РИК за предсрочните парламентарни избори

Областният координатор и водач на листата на ГЕРБ -Монтана Ирена Димова, заедно с част от кандидатите за народни представители, внесе днес документи за регистрация в РИК- Монтана. 

“Влизаме в тази кампания с увереност, че ГЕРБ-СДС сме доказали, че имаме опита, експертите и волята да се справим с подобна тежка криза в страната, каквато е факт след края на управлението на четворната коалиция. Това е видно и от хората, които са част от листата ни в област Монтана. Те са тясно свързани с региона ни, познават проблемите му, живеят тук със семействата си и ги е грижа за неговия просперитет. Благодаря им, че се съгласиха да са в отбора ни, защото всеки един от тях е утвърдено име в своята професия и е показал своите човешки и морални качества във времето.”, каза минути след регистрацията водачът на листата Ирена Димова.

 “Няма да бъдем тези, които ще търсят доверието на избирателите със самоцелни нападки към опонентите ни, а сме готови да предложим конкретни политически решения, които сме убедени, че са в интерес на гражданите и държавата. Нашето твърдо разбиране е, че България се нуждае от възстановяване на политическия диалог, обединение около важни теми и приоритети, от опит и решителност в изпълнителната и законодателната власт, които да ни върнат на пътя на развитието.”, отбеляза Димова. “Пожелавам успех на всички колеги и се надявам на 2 октомври голямата победа да е за България, която отново да има дясно, стабилно, отговорно и проевропейско управление, което да слага Северозападна България в приоритетите си.”, подчерта водачът на листата на ГЕРБ-СДС за област Монтана. 

 

Ето и пълната листа на Коалиция ГЕРБ-СДС с кандидатите за народни представители за област Монтана: 

  1. Ирена Методиева Димова – икономист, магистър по счетоводство и контрол. Народен представител от 44-то до 47-то Народно събрание. Член на Комисии по бюджет и финанси, земеделие и енергетика. Доказан лидер, който е показал многократно, че отстоява интересите на хората от Северозападна България. 
  2. Владимир Минчев Владимиров – икономист, представител на гражданската квота- СДС в листата. 

3.Михаил Спасов Пасланджийски -инженер, ГЕРБ- Лом. 

  1. Деян Венциславо Еленков -лесовъд, ГЕРБ- Берковица.
  2. Христо Йорданов Кастрев - общопрактикуващ лекар с голяма практика. 
  3. Владимир Димитров Велков- лекар- хирург. 
  4. Георги Тодоров Георгиев- юрист- адвокат по наказателно право. 
  5. Калин Филипов Хайтов- инженер, мениджър, учител, икономист.
  6. Александър Григоров Ангелов- инженер- металург.
  7. Кристиян Божидаров Иванов- студен по фармация, МГЕРБ-Монтана.

< Назад