06.09.2022

Красимир Вълчев: Стабилно правителство без ГЕРБ е невъзможно

Коалиция ГЕРБ – СДС откри официално предизборната си кампания на 5 септември в Къща-музей „Пейо Яворов“ в Чирпан. Иван Станчев, който е кандидат за народен представител и председател на Общинския съвет в града, благодари на присъстващите членове и симпатизанти за доверието и заяви, че е дошло времето да се сложи край на хаоса, в който всички живеем.

Иван Станчев посочи, че сред основните приоритети за община Чирпан е окончателното придобиване на терена на бившето военно поделение и изграждане на индустриална зона, както и намаляване на данъчната оценка на имотите, чрез промяна на категоризацията на Чирпан

„Доказахме, че можем да преодоляваме кризи, знаем как да се справим и със сложната ситуация, в която ни поставиха последните управляващи“ - заяви по време на откриването на кампанията областният координатор на ГЕРБ – Стара Загора, Радостин Танев, който представи 22-мата кандидати за народни представители на коалицията в Старозагорски избирателен район.

 

Приветствие към присъстващите отправи кметът на община Ивайло Крачолов. Той акцентира на градивната промяна в Чирпан, благодарение на третото правителство на Бойко Борисов и старозагорските депутати от ГЕРБ в 44-ото Народно събрание. „Искам да видя водача на листата с кандидати за народни представители Красимир Вълчев отново министър на образованието и науката, за да реализираме всички проекти в тази сфера“ – каза Крачолов.

 

Поздрав отправи и кандидатът за народен представител Маноил Манев, който подчерта, че единствено ГЕРБ – СДС може да гарантира предвидимост, спокойствие и сигурност за хората.

 

„Всички от ГЕРБ - СДС днес имаме много повече самочувствие и мотивация да се изправим пред хората и да поискаме доверието им. Битките ни сплотиха, защото сме най-добрият отбор, съставен от професионалисти. Имаме най-авторитетния лидер и неведнъж сме се справяли с кризите, защото сме отговорни и компетентни. Длъжни сме да върнем градивното начало. След изборите не може да има стабилно и отговорно управление без ГЕРБ“ - каза водачът на листата Красимир Вълчев.

 

Преди откриване на предизборната кампания, кандидатите за народни представители и областният координатор на ГЕРБ Радостин Танев запалиха свещ в храм „Въведение Богородично“ и се помолиха за здраве и благоденствие на българския народ и за успех на предстоящите избори. Те бяха и сред официалните гости на тържествената заря-проверка по случай 137 години от Съединението на България.

 

За ГЕРБ – СДС на предсрочните парламентарни избори на 2 октомври се гласува с № 24 в бюлетината.

< Назад