15.05.2019

Красимир Велчев и Иван Миховски се срещнаха с актива на ГЕРБ в Троян и представиха листата в Априлци

Народните представители от ГЕРБ Иван Миховски и колегата му Красимир Велчев, се срещнаха с актива на партията в Троян. От страна на нашите опоненти няма европейски дебат в тази кампания, няма идеи, няма предложения, няма дух и европейски диалог. И не случайно те залагат на фалшивите новини. Това ни кара да мислим, че се подготвя поредната афера „Костинброд“ в последния момент. Ние обаче провеждаме кампанията си по нашия модел – лице в лице с хората, позитивни, представящи това, което ние и нашите кандидати са направили, а то никак не е малко, то е видимо за всички и във всички населени места в страната. Това каза Велчев пред структурата и благодари на общинския ръководител и негов колега Иван Миховски за голямата му активност в партийния живот. Тези избори са изключително важни, защото те определят бъдещето на страната ни. Не само европейската солидарност е важна, важна е ролята на страната ни за стабилността на Европа, подчерта Велчев и призова членовете и симпатизанти на ГЕРБ да мобилизират всичките си сили и в срещи с хората да подчертават значимостта на вота на 26 май.

Само като погледне човек листата с кандидати на ГЕРБ и СДС и вижда хората, работили за България и реално допринесли ползи за страната ни и за всички европейци – и намаляването на таксите за роуминг, и намаляването на таксите за банкови преводи в евро, и за възможността български общини да получат възможност за осигуряване на безплатен интернет на публични места, и отворените европейски програми, които осигуряват възможност в страната ни да се обновяват и изграждат и нови пътища, мостове, училища, болници, да се създават съвременни социални услуги и т.н., всичко е видимо и може да се докосни от всеки, каза Миховски на симпатизанти и приятели на ГЕРБ в Априлци и Представи листата на ГЕРБ и СДС като подчерта ролята на всеки от нея, дал своя реален принос за България.

Лошото е, че когато погледнеш листата на нашите политически опоненти, виждаш само едно лице, което можеш да си спомниш с нещо положително – и това е министър-председателят, поискал оставката на Корнелия Нинова за корупция. Обидно е да ти предлагат да подкрепиш човека, довел България до фалит, да те представлява в ЕП, както е обидно и човек с повдигнато обвинение за пране на пари в особено големи размери да е водач на листа, която ще те представлява България в ЕП, коментира още Миховски с хората.
На срещите в двете общини бяха коментирани актуални политически теми, както и бе изразена готовността за победа на ГЕРБ и СДС с номер 12 в бюлетината.

 

 

< Назад