16.03.2017

Красимир Велчев в Ковачевци: БСП се готви да манипулира изборите

Смяната на областните управители, на главния секретар на МВР и директорите на областните дирекции на Министерството на вътрешните работи свидетелстват за това, че БСП се опитва да манипулира изборите. Това заяви в разговор с жители на Ковачевци и малките населени места в общината водачът на листата на ГЕРБ в 14-ти МИР-Перник Красимир Велчев.

„Ще работим за това хората в Ковачевци да усетят подкрепата на ГЕРБ“, подчерта Велчев. Той обясни, че за да има развитие на населеното място, е необходимо хората  да излязат и да упражнят правото си на глас.

По време на срещата с кандидатите за народни представители, гражданите представиха редица проблеми, свързани с регулярни изборни нарушения и случаи на погазване на закона от страна на институциите в общината. Жителите  на Ковачевци не скриха и това, че много хора се страхуват да излязат и да упражнят своето право на глас.

„От всички нас зависи да не допуснем  БСП да се върне на власт и да съсипе стабилността в държавата. Ние ще работим за надграждане на всичко, което бе постигнато при двата мандата на ГЕРБ. Ще продължим да реализираме политики за хората, които имат реален ефект върху развитието на населените места“, каза още Красимир Велчев.

< Назад