22.05.2019

Лиляна Павлова: Българските евродепутати от ГЕРБ ще работят за повече средства по линия на кохезионната политика

Българските евродепутати от ГЕРБ ще работят за повече средства по линия на кохезионната политика. Важно е европейската солидарност да достигне до най-малките населени места и да модернизира средата за живот. Освен това европейските средства дават добри стимули за развитие на българския малък и среден бизнес, а с това се увеличат и доходите на гражданите. Това каза кандидатът за евродепутат от листата на ГЕРБ и СДС за изборите за Европейски парламент Лиляна Павлова, която посети днес фирма за производство на продукти от слънчогледови семена и ядки в град Сливо поле /Община Сливо поле/. Заедно с народния представител от ГЕРБ – Русе и областен координатор на партията Пламен Нунев, Павлова разговаря с работниците и служителите там. На срещата присъстваха още общински съветници от ГЕРБ, кметът на Община Сливо поле Валентин Атанасов и неговият заместник М. Чиликов.

Във фирмата работят 50 души, които обработват над 10 000 декара земеделска земя. Предприятието работи за износ, като предлага продуктите си в редица държави от Западна Европа. Павлова имаше възможност да се запознае в детайли с производствения процес и експортните възможности на дружеството.

По-рано кандидатът за евродепутат разгледа обновения площад „Демокрация“ и реконструкцията на градския парк с площадки за отдих, детска игра и спорт. Павлова оцени високо съвместната работа на законодателната и местната власт, като резултатите за подобряване жизнения стандарт на хилядите местни жители са видими във всяко малко населено място. Тя подчера, че благодарение управлението на ГЕРБ и премиера Бойко Борисов България има силен глас в Европа.

 

< Назад