22.05.2019

Лиляна Павлова в „Топ мен“: Подкрепата за ГЕРБ е подкрепа за активно и компетентно участие на България в Европарламента

На 26 май подкрепа за ГЕРБ е подкрепа за активно участие на България в Европейския парламент. Може да сте уверени, че ще защитаваме интересите на всеки един български гражданин, каза кандидатът за евродепутат от листата на ГЕРБ и СДС за изборите за Европейски парламент Лиляна Павлова, която посети днес „Топ мен“. Заедно с народния представител от ГЕРБ–Русе и областен координатор на партията Пламен Нунев г-жа Павлова разговаря с работниците и служителите там.

 

С членството си в Европейския съюз българския малък и среден бизнес има достъп до общия пазар и над 500 млн. потребители, а чрез българската качествена продукция е една от най-добрите реклами за цялата страна, добави Лиляна Павлова.

 

Според Павлова служителите трябва да се гордеят, че с работа си успяват да покажат не само, че българите можем да работим на световно ниво, но и да популяризираме българската култура и българското народно творчество, част от което е българската шевица. Като евродепутат разпространението и подкрепата за културата, традициите и културно-историческото ни наследство ще заема важна част от работата ми, заяви Лиляна Павлова.

 

По време на срещата Павлова се запозна с производствения процес и експортните възможности на дружеството - производител на висококачествени мъжки костюми по поръчка и на ишлеме. То разполага с модерна фабрика с 20 хиляди квадратни метра площ, носител е на престижното отличие „Сграда на годината” в категорията „Производствени сгради” за 2013 година. Компанията произвежда 200 хиляди мъжки костюма годишно за водещи европейски модни марки. Производството е модернизирано, спазващо европейски стандарти за качество. “Топ Мен“ наложи на пазара собствената марка „RICHMART” за висококачествени мъжки костюми по поръчка, стана ясно от представянето на управителя Мартин Йорданов. Предстои и откриване на нова фабрика в Италия, добави той.

 

Народният представител Пламен Нунев изтъкна доброто взаимодействие на евродепутатите от ГЕРБ/ЕНП, депутатите, Министерски съвет с министър – председател Бойко Борисов и местната власт в лицето на общинските съветници и кмета на Община Русе Пламен Стоилов и неговия екип. Той подчерта, че проектът по ОП „Градска среда“ за основно обновяване на ул. „Александровска“ и редица други са заслуга на г-жа Павлова в качеството и на министър на регионалното развитие. Тя има съществен принос за развитието на Русе през отминалите 10 години, категоричен бе Пламен Нунев и призова за подкрепа на 26 май, за да продължи промяната за европейското бъдеще на България.

 

< Назад