09.09.2022

Листа 24 на ГЕРБ-СДС във Видин стартира онлайн студиа

Отборът на Видин от листа 24 отново започна излъчване на онлайн студиа.

На 8 септември вечерта беше първото издание, по време на което кандидатите за народни представители от коалиция ГЕРБ-СДС се представиха и обясниха своите мотиви да се включат в надпреварата и спечелят доверието на хората от Видинския регион.

„България ще продължава да затъва в блатото на един неописуем хаос, ако политиците не започнат да разговарят помежду си и да решават проблемите на гражданите”, коментира водачът на листата Росица Кирова. По думите й, тежката политическа криза може да бъде преодоляна само с разум и обединение на  всички българи, които могат и имат експертизата да се справят с всички предизвикателства, пред които е изправена страната.

Росица Кирова, която беше заместник-председател на 46-ото и 47-ото Народно събрание коментира, че и занапред ще работи, както досега: „Достатъчно съм упорита, акцентирам и се боря за разрешаване на проблемите на Видин и региона. Правила съм го, правя го и ще продължавам да го правя. Ще го правя безкомпромисно, без да предавам себе си или хората от своя роден край”.

Водачът на листа 24 обяви, че Отборът на Видин става все по-голям и все по-сплотен. „Около себе си виждам една структура, която преодоля грешките и проблемите си, която здраво с стъпила на земята и знае как да се справя, и решава трудностите на българския Северозапад”, каза още г-жа Кирова.

 „Студио 24” ще се излъчва на живо всеки четвъртък от 20,30 часа на страницата на Отбора на Видин във Фейсбук, където всеки може да задава своите въпроси.

< Назад