28.09.2019

Мадлена Бояджиева, кандидат за кмет на Тетевен: Хората оценяват направеното за общината и ще ни подкрепят

 

Манастирът „Свети Пророк Илия“ е един от значимите проекти,  които изпълнихме успешно. Трябва да продължим да обновяваме града си и всички населени места. Защото те са нашият дом, те са нашето вкъщи. Трябва да продължим да се грижим за общината си така, че да сме удовлетворени от работата си и да можем да гледаме нашите съграждани в очите. Работа, работа, работа! Това е девизът на кампанията ни, това е и нашето мото през последните 4 години. Благодаря ви за вложените усилия. Продължаваме към победата, за да продължим работата за града ни заедно с тетевенци“. Това каза днес пред своите съмишленици кандидатът за кмет на община Тетевен Мадлена Бояджиева.

 

Бояджиева, която е и общински ръководител на ПП ГЕРБ – Тетевен, откри кампанията за местни избори в реставрирания манастир „Свети Пророк Илия“ заедно с кандидатите за общински съветници и кметове на населени места, с приятели и симпатизанти.

 

След църковната служба тя припомни, че вложените в реставрацията на манастира средства са 650 000 лв, като от тях 550 000 са европейско и 95 000 лв национално финансиране. Манастирът е един от символите на града, който освен като дом на християнството и вярата, има значение и като исторически паметник, който привлича много гости на града и туристически групи. Манастирът е недвижима културна ценност от национално значение, а неговата уникалност е видима.

 

Желая успех за всички ни и нека покажем на тетевенци видимите резултати от отиващия си мандат, сигурна съм, вярвам и го виждам всеки ден, че хората оценяват направеното и ще ни подкрепят. Защото всички искаме Тетевен и общината да са дом и за нашите деца, пожела Бояджиева на колегите си.

 

Кампанията на ГЕРБ в Тетевен ще е позитивна и ще включва срещи с хората на местата, които вече са променени благодарение на работата на Мадлена Бояджиева и екипа й и там, където все още има проблеми и визия за тяхното разрешаване.

 

 

< Назад