22.05.2019

Марин Захариев в Девин: Когато управлява ГЕРБ, България усвоява европейските средства, върви напред и ЕС й вярва

Когато управлява ГЕРБ, България усвоява европейските средства, върви напред и ЕС й вярва. БСП не могат да се похвалят със същото. Това каза кандидатът за евродепутат от листата на ГЕРБ и СДС Марин Захариев в Девин. Той посети наскоро разкрит със съдействието на Общината шивашки цех. В срещата с работниците участваха кандидатите за членове на ЕП Андрей Новаков и Асим Адемов, а също така бившият евродепутат Владимир Уручев, председателят на Парламентарната група на ГЕРБ д-р Даниела Дариткова и областният ръководител на ГЕРБ в Смолян Николай Мелемов. Преди това те разговаряха с граждани в центъра на Девин.

„Всички са доволни от работата на кмета Даскалов. Той е част от големия екип успешни кметове на ГЕРБ. Той е част от екипа успешни депутати като д-р Даниела Дариткова, от успешните евродепутати като Владимир Уручев. Така работим в ГЕРБ. Това работим и в Европейския парламент – защитаваме българските национални интереси“, посочи Асим Адемов.

„Като учител аз съм горд да представлявам екипа на ГЕРБ и първото правителство, което постави образованието за свой приоритет. Смятам, че имаме основание да застанем пред вас и да искаме вашата подкрепа“, подчерта Адемов.

На всички жители на Девин, които са заинтересовани да развият бизнес, но им е нужно финансиране – Андрей Новаков препоръча приложението, разработено от него - „Еврофинансирай“.

 

 

 

 

 

< Назад