01.10.2019

Маринела Николова, кандидат за кмет на Козлодуй: Резултатите от работата ни са видни за всички

С водосвет за благоденствие, здраве и просперитет, в присъствието на кандидатите за общински съветници и кметове, бе дадено началото на предизборната кампания на ПП ГЕРБ в община Козлодуй.

„Работихме много и упорито. Така ще бъде и занапред. Всичко, което успяхме да реализираме, е видно – в сферата на инфраструктурата, на образованието, здравеопазването, културата. Приоритетите ни бяха: благосъстоянието на децата, младите хора и възрастните. Продължаваме да градим нашата община. Имаме още много да работим – за развитието на туризма, за привличането на инвестиции, за облагородяването на градската среда, за подобряването на условията на живот в населените места. Ще разчитам на силния си екип – кандидатите за общински съветници. Заставам твърдо зад всеки един от тях”, каза Маринела Николова.

ГЕРБ предлага единствената пълна листа с 21 кандидати за общински съветници. В листата фигурират и представители на всички населени места. Лицата са познати и доказани в сферите на образованието, здравеопазването, икономиката, земеделието, спорта, младежките дейности, доброволчеството и др.

В Гложене кандидат е дългогодишният успешен кмет Петко Петков. Илиян Иванов, управлявал четири години Крива бара, е почти сигурният кмет на селото, а в Бутан ГЕРБ издига Кирилка Асенова. „Впускам се в тази надпревара, защото Маринела Николова доказа какво може да се случи само за четири години в Козлодуй. Същите успехи бихме могли да постигнем и в Бутан за следващите четири години, ръка за ръка с кмета на общината”, каза Асенова.




 

 

< Назад