26.06.2020

МГЕРБ-София проведе онлайн събрание

По време на срещата бяха направени номинации за членове на Националния изпълнителен съвет на младежката структура за предстоящото Общо събрание, което ще се проведе в София.

В онлайн срещата се включи Цветомир Паунов- административен секретар на ГЕРБ и областен координатор на партията в София. Той подчерта, че ГЕРБ е партия, в която младите хора имат възможност да се развиват, да заявяват своите идеи и цели и да се включват активно в младежките политики. Паунов заяви, че младежите са бъдещето на страната и трябва да отстояват своето мнение и принципите, в които вярват, да бъдат активни и да се вслушват в това, което хората искат да им кажат.

По време на събранието председателят на МГЕРБ Георг Георгиев благодари на младежката организация за добрата работа през годините и реализираните редица инициативи. Той уточни, че ГЕРБ дава възможност за развитие на всеки, който има амбиции и знания да го направи. Георгиев изтъкна, че страната ни е стабилна благодарение на успешното управление на правителството на Бойко Борисов, а да си част от семейството на ГЕРБ е преди всичко отговорност.

 

< Назад