02.10.2021

Младежи ГЕРБ Козлодуй поздравиха възрастните хора от общината с днешния празник

По повод Международния ден на възрастните хора – 1 октомври, МГЕРБ Козлодуй организираха посещения в пенсионерските клубове на територията на общината. Шестима младежи поднесоха поздравителни адреси и подаръчни комплекти в знак на уважение и благодарност към опита и мъдростта на възрастните хора.

„Днес сме се събрали специално заради Вас, мили хора. Изпълнени сме с радост, като виждаме, че младите хора са заинтересовани за нас, по-възрастните. Присъствието Ви тук е голяма чест за нас! Бъдете здрави, дерзайте, не се отказвайте и продължете пътя ни, защото България принадлежи на младите“, сподели Стефка Митева, председател на ПК „Здравец“ – гр. Козлодуй.

„Срещите бяха много вълнуващи и трогателни! Говорихме за ежедневни радости и грижи. Радваме се, че донесохме усмивки на членовете на пенсионерските клубове. Успяхме да посетим всички осем клуба в община Козлодуй и поднесем персонален подарък и поздравителен адрес. Навсякъде бяхме посрещнати много радушно”, изтъкна Магдалена Цекова, председател на МГЕРБ – Козлодуй.

 

< Назад