16.02.2022

Младежи ГЕРБ-Козлодуй с празнична проява

Младежката структура на ПП ГЕРБ Козлодуй проведе инициатива под надслов „Един за друг“ по повод 14 февруари, като обособиха тематичен кът с празнична арка, работилница за най-малките, както и специално изработено сърце, което бе изпълнено с личните пожелания на малки и големи.

„Влюбени двойки и жители на град Козлодуй бяха заснети под празнично украсената арка. Всеки имаше възможност да изтегли късметче за празника, а за най-малките ни посетители бяхме подготвили работилница с картички, върху които децата рисуваха и писаха своите пожелания, а после закачиха на специално изработеното за случая сърце. В рамките на проявата раздадохме над 100 балона във формата на сърце като символ на любовта“, сподели Магдалена Цекова, общински ръководител на МГЕРБ-Козлодуй.

Снимките със семейства и жители на крайдунавския град на празничния декор са качени на фейсбук страницата на ГЕРБ-Козлодуй, където тече гласуване. То ще продължи до 19:00 ч. на 01.03.2022 г. Снимката, която събере най-много харесвания, ще заеме първото място, и победителите ще получат за награда празнична вечеря.

< Назад