02.07.2016

Над 350 души посрещнаха Цветан Цветанов в село Вълнари, община Никола Козлево

Над 350 души посрещнаха председателя на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов в село Вълнари, община Никола Козлево. Той връчи членските карти на 200 новоприети членове в местната структура на ПП ГЕРБ – Никола Козлево. Над 95% от местното население са български турци.

„Ние от ГЕРБ  винаги сме искали да реализираме политики, чрез които да можем да говорим с всеки един гражданин, въпреки политическите му убеждения. Ние искаме да развиваме всяка една община от страната, но това което прави кметът на Никола Козлево Ешреф Реджеб е наистина забележително. Ние сме свидетели на рядко срещана социална политика. Като това, че на децата от 1 до 8 клас са осигурени безплатни закуски и детските градини са безплатни. Това наистина е забележително“, заяви пред присъстващите  Цветан Цветанов.
На събитието присъстваха областният координатор на ГЕРБ-Шумен  Любомир Христов, ръководителят на ГЕРБ и кмет на община Никола Козлево Ешреф Реджеб и народният представител от ГЕРБ – Шумен проф. Стефан Желев.

< Назад