18.06.2019

Народните представители Дилян Димитров и Ирена Димова присъстваха на тържествената сесия на Общинския съвет в Монтана

Народните представители Дилян Димитров и Ирена Димова присъстваха на тържествената сесия на Общинския съвет в Монтана. С тях беше и областният управител на Монтана Росен Белчев, много чуждестранни гости и жители на града. Ирена Димова сподели с присъстващите: “Днешният Християнският празник Свети дух е ден на Монтана! Денят, в който обръщаме специално внимание на нашия град.  Денят, в който се обединяваме около една обща кауза. Град като всички останали, но и много различен, заради хората, които са тук. Тези, обикновените граждани, които бдят все още над родното си място и се борят за него.
Днешния празник е още по специален, защото благодарение на всеобщите усилия на всички ни, но най-вече на всеотдайната работа на колегите общински съветници, които ежегодно в продължение на дванадесет години гласуваха средства от общинския бюджет, за да се осъществи откриването на храма “ Свети Дух” днес в Монтана.
Пожелавам на Монтана и в настоящия Общински съвет да има все така добри специалисти. От онези, които милеят за родното си място и ще направят всичко необходимо за по-добър начин на живот за всички нас. Такива, които да защитават интересите на хората, които са ги избрали. Да имат време и за най-малките проблеми, и сила за тяхното решаване!”.

 

< Назад