18.03.2019

Народните представители от ГЕРБ Владимир Тошев и Димитър Главчев се включиха в кампанията „10 причини да остана в моето Ружинци”

Народните представители от ГЕРБ Владимир Тошев и Димитър Главчев се включиха в кампанията "10 причини да остана в моето Ружинци".  Инициативата е на в. Стандарт и има за цел да акцентира върху добрите примери, върху позитивните събития и новини, които се случват и променят населените места. В Ружинци бе подредена изложба с тематични пана, представящи добрите новини в сферата на социалните услуги, образованието, културата, спорта, инфраструктурата, административното обслужване в Общината. На специална церемония бяха отличени хората, които с труд, себеотрицание и талант променят своята община.

„ Радвам се, че съм тук - сред вас, където в малко Ружинци имаме много поводи за гордост”, каза народният представител Димитър Главчев, който връчи отличието на ИТ специалиста Евтим Евтимов в категорията Технологии. Народният представител Владимир Тошев благодари на кмета на община Ружинци Александър Александров за добрата екипна работа. „Успехите, с които се гордеете са общи успехи, постигнати с много труд и воля”, каза Тошев. Той подчерта, че за него е чест да връчи отличието в категория Култура на Любомир Андреев – „Един истински патриот, който се завърна в родното село на своята майка, за да създаде уникален музей- паметохранителница, който представя историята и живота на хората от този край, от дълбока древност до наши дни”. „Днес показваме нашия труд, не обещаваме, не манипулираме - отчитаме постигнатото. Това сме ние и се гордеем, че работим за нашата община”, каза кметът на Ружинци Александър Александров. Той връчи отличие за развитието на спорта в общината на дългогодишния спортен деятел Гошо Йосифов. Наградата в категория Образование получи директорът на СУ "Никола Вапцаров" Милен Михайлов. Отличието бе връчено от заместник областния управител Лъчезар Попиванов, който подчерта, че в основата на всяко развитие, на всеки успех- личен и обществен, е образованието.

 

< Назад