11.12.2018

Народните представители Пламен Нунев и Светлана Ангелова участваха в откриването на нов магазин в Русе

Народните представители от ГЕРБ – Русе Пламен Нунев и Светлана Ангелова участваха в откриването на нов магазин в Русе. Това стана заедно с кмета на Община Русе Пламен Стоилов, Петър Стефанов – председател на Централен кооперативен съюз и Пенка Пеева – председател на РКС – Русе.

„През последните три години преобразихме кв. „Родина“, изградихме нова инфраструктура и го благоустроихме, а този магазин е още една прекрасна придобивка за всички жители на квартала“, заяви кметът Пламен Стоилов.

„Този магазин няма да бъде последен в Русе. Ще осигурим модерни условия за търгуване, качествени стоки на достъпни цени и ще бъдем предпочитаният от вас магазин“, каза на свой ред председателят на РКС – Русе, като благодари на спомогналите за осъществяване на идеята. Тя оцени високо работата на депутите и правителството за политиката, която насърчава малкия и среден бизнес в България. Изказани бяха и думи на признателност към депутатите, кмета на Община Русе Пламен Стоилов, екипа му от страна на Петър Стефанов и Пенка Пеева.

„Днес ще влезем в един търговски обект със стандарти, които надвишават европейските“, отбеляза Стефанов и подчерта, че тук са приложени най – съвременните технологии и обслужването ще бъде на ниво. Той благодари за прекрасния подарък за жителите на региона и кооперативното движение в България в навечерието на Коледа и Нова година. Така ще се спази социалната политика на кооперациите у нас в продължение на повече от 127 години.

 

 

< Назад