02.06.2022

Народният представител инж. Петя Аврамова бе гост на честванията, посветени на Деня на Враца

С Тържествено заседание на Общински съвет започнаха празничните събития, посветени на Деня на Враца. Народният представител инж. Петя Аврамова поднесе поздравителен адрес и отправи пожеланията си към общинските съветници, кметовете и кметските наместници, гражданите и гостите на града.
„Благодаря Ви за усилията и желанието да променяте облика на общината и да я превръщате в част от един проспериращ регион, богат с природни дадености, хилядолетна история, културно и историческо наследство. Именно от тези факти, произтича и голямата отговорност, която всеки от нас носи в стремежа си да съхранява и надгражда вече постигнатото за издигане авторитета на града и общината! Поздравявам в днешния празничен ден носителите на най-престижните обществени отличия – „Почетен гражданин на Враца“ и „Наградата на Враца за 2022 г.“! Желая на всички Вас и на гражданите на община Враца здраве, щастие и благоденствие!“ се казва още в поздравителния адрес.
Празничният 1 юни продължи с хепънинга „Балони с бонбони“, организиран от общинската структура на ПП ГЕРБ – Враца. Детският празник събра десетки малчугани и техните родители в центъра на Враца, а за всички участници бяха подготвени много игри и подаръци. Истинско забавление създадоха със своите вокални и танцови изпълнения талантливите момичета от Школа „Амадеус Артс“. Вокална група „Усмивка“ дадоха старт на детското веселие с песента „Празник без предели“, а всички изпяха най-обичаната детска песен „Детска планета“. Участниците в празника се включиха в танцовата демонстрация по зумба на Малина Миладинова от Спортен клуб „Харизма Тийм“. Празникът завърши с красиви български хора под ръководството на детския хореограф Геновева Спасова.
Гости на празника бяха народният представител инж. Петя Аврамова, общинските съветници от ПП ГЕРБ - Враца, представители на общинското ръководство, на общинските структури на Жени и Младежи ГЕРБ.

< Назад