30.01.2018

Народният представител Калин Василев проведе приемна в Ловеч

Народният представител Калин Василев проведе приемна в Ловеч съвместно с областния управител Георги Терзийски. За срещата в областна администрация дойдоха хора с различни проблеми. Сред обсъжданите теми бе приетата наскоро план-сметка на община Ловеч за сметосъбиране и бюджетите на малките населени места. Независимият общински съветник Цветослава Банева коментира пред Василев състоянието на общинските дружества и възможността за изграждане на сепарираща инсталация на регионалното депо за битови отпадъци в Ловеч.

В приемната жители на с. Баховица, водени от кмета на селото, се оплакаха, че има недостиг на дърва за огрев за хората, докато фирми добиват дърва и ги изнасят за „Свилоза“ на висока цена с договор за почистване на пасища. По време на срещата симпатизант на ГЕРБ поиска от депутата да предаде на Бойко Борисов, че има пълната подкрепа на хората. Калин Василев и Георги Терзийски коментираха политическата обстановка и най-широко обсъжданите въпроси през последните седмици.

Преди приемната в областна администрация Калин Василев и колегата му народен представител от ГЕРБ-София Мария Илиева се срещнаха с ученици от Професионалната гимназия по икономика, търговия и услуги по покана на учители. Българското Председателството на Съвета на ЕС и акцентите в работата на Народното събрание бяха двете основни теми, обсъждани на срещата.

< Назад