21.06.2017

Народният представител Калин Василев проведе приемни във всички населени места на община Луковит

Народният представител Калин Василев завърши обиколката си във всички населени места на община Луковит. Той проведе приемни, като се срещна с хората, които го изпратиха в НС.

Основното послание, отправено към Калин Василев, е: „Искаме надграждане на постигнатото, сигурност и стабилност“.

Народният представител представи пред своите избиратели програмата на управляващите по отношение доходи, социални услуги, обществен ред и сигурност.

Той подчерта постепенното увеличаване на минималната и средна работна заплата и заяви: „Устойчивото нарастване на доходите е основен приоритет на нашето управление и то може да стане за сметка на ръста на икономиката“.

Василев, когото жителите на община Луковит добре познават, отговаряше на въпросите на възрастните хора, свързани със стабилната пенсионна система, която да гарантира предвидимост и спокойствие на хората в дългосрочен план, която да съчетава балансирано повишаване на пенсиите от една страна, с намаляване на дефицита в системата - от друга. Той акцентираше, че с грижа за възрастните хора се предвиждат и повече социални услуги за тях.
На въпросите свързани с обществен ред и сигурност Калин Василев посочи, че ГЕРБ работи за осигуряване на полицейско присъствие и видеонаблюдение във всички населени места и обясни, че Общинска администрация Луковит създава звено „Инспекторат“, което да осъществява контрол по спазването на нормативните актове, приети от Общински съвет Луковит, като при осъществяване на дейността си ще си взаимодействат ефективно с представителите на отговорните институции и ще получават съдействие от кметовете и кметските наместници по места в общината.

 

 

< Назад