14.07.2020

Народният представител Красен Кръстев проведе приемни във Враца и Бъркачево

Проблеми, касаещи обезпечаването на собственик на имот след неговото застрояване, отказ за изпълнение на съдебно решение и трудово-правни казуси, бяха поставени по време на приемния ден на народния представител от ГЕРБ Красен Кръстев във Враца. Той успя веднага да окаже съдействие при решаването на казус за липсата на документ за доказване на осигурителен стаж и доход за пенсиониране.

Жителка на Ботуня за пореден път постави въпроса за ремонт на улиците, честите аварии на ВиК мрежата и липсата на транспорт до населеното място.  Народният представител Красен Кръстев поясни, че 300 000 лева от отпуснатите близо 2 млн. лв. с постановления на Министерски съвет за община Криводол са предназначени за рехабилитация на две улици в Ботуня.

Красен Кръстев разговаря и с жителите на Бъркачево, които поставиха основно институционални казуси. Те настояват да се ремонтират читалището и църквата, която е паметник на културата. И за двете сгради има подадени проекти, като се очаква те да бъдат финансирани. Хората благодариха за подменения водопровод и поискаха да бъде монтирано осветление в парка на селото.

„Мой основен приоритет е диалогът с хората. Удовлетворен съм, когато успяваме да намерим решения на проблемите. Винаги приемам отговорно всеки поставен въпрос, защото вярвам, че наше задължение е да помагаме”, каза Красен Кръстев.

 

 

< Назад