26.02.2020

Народният представител Красен Кръстев проведе примни във Враца и Бяла Слатина

Възможностите за финансиране на инженерна разработка и нейното приложение бяха обсъдени на приемния ден с народния представител от ПП ГЕРБ Красен Кръстев във Враца.  По време на срещата бе поискано съдействие за осигуряването на подходяща сграда във връзка с изготвянето на проект за разкриването на Център за защитена заетост на стойност 300 000 лв. При реализирането му се очаква да бъдат наети 16 лица с увреждания за срок от 18 месеца.  Жителка на Ботуня постави въпроса за ремонт на уличната мрежа в селото. Народният представител Красен Кръстев поясни, че с ПМС са отпуснати средства за община Криводол, като част от тях са предназначени за рехабилитация на главната улица в Ботуня. Обсъдени бяха и теми относно трудовата заетост, категоризацията на труда и изчисляването на трудов стаж при пенсиониране.

Красен Кръстев разговаря и с десетки граждани в Бяла Слатина, които поставиха основно лични казуси - възможност за намиране на работа и съдействие за решаване на проблеми в сферата на здравеопазването.

„С чувство на отговорност приемам всеки един човек, защото вярвам, че трябва да се подхожда с разбиране и в услуга на хората.Удовлетворен съм, че успях да окажа съдействие на голяма част от гражданите още по време на приемния ден”, каза Красен Кръстев. Той пое ангажимент да потърси начин и за решаването на останалите поставени проблеми.

 

< Назад