13.09.2010

Народният представител Любомила Станиславова присъства на откриването на многофункционален комплекс и награди участници в киноложка изложба в Чупрене

Народният представител от ПП ГЕРБ V МИР Видин Любомила Станиславова присъства днес на откриването на многофункционален комплекс и връчи награди на киноложка изложба в Чупрене.

Многофункционалният комплекс в с. Чупрене, състоящ се от детски кът, малък пазар, лекарски и зъболекарски кабинет, пенсионерски клуб и прилежащи зелени площи е на стойност над 80 000 лв.

Любомила Станиславова приветства изграждането на комплекса и изрази своята убеденост, че новата придобивка ще е от полза на хората от различните поколения в община Чупрене. От името на народния представител Владимир Тошев и от свое име Любомила Станиславова подари телевизор на пенсионерския клуб в новия комплекс. Тя пожела подаръка да носи много радост и положителни емоции на всички, които ще посещават клуба.

Народният представител разговаря с жителите на Чупрене, присъстващи на откриването на новия комплекс. Като отговори на многобройните им въпроси, Любомила Станиславова подчерта, че управлението на ГЕРБ насърчава градивните инициативи на местната общност във всички селища и и в бъдеще ще се оказва подкрепа за развитието на общината и добруването на нейните жители. „Ние в ГЕРБ вярваме в приноса на всеки гражданин. Затова аз съм убедена, че в диалога с вас, хората от Чупрене, ще генерираме идеи, които ще се реализират и все по-често ще ни събират по хубави поводи, като днешния” – посочи Любомила Станиславова.

Народният представител присъства и на киноложка изложба на ловни породи кучета с присъждане на САС. Любомила Станиславова връчи наградите в категорията „Млад водач на куче” и пожела на участниците, те и техните любимци да завоюват все повече отличия.

 

< Назад