06.10.2020

Народният представител от ГЕРБ Павел Христов проведе приемен ден във Варна

Граждани поставиха своите въпроси пред народния представител от Парламентарната група на ГЕРБ Павел Христов. Той организира приемен ден във Варна, в рамките на който бяха обсъдени редица теми от обществения, политическия живот и икономиката в страната.

Да благодари на депутата в приемната беше Иван Иванов, член на Българската водородна асоциация, с когото коментириха  станалата напоследък популярна водородна икономика и прилагането на водородните технологии все повече в транспорта и в бита. Народният представител Павел Христов е  съдействал  на екипа под ръководството на проф. Дария Владикова, председател на асоциацията, който е разработил  проект за производство на водород от атомна енергия, да бъде представен в Комисията по енергетика в НС.

Имотен казус в приемната на депутата постави Никола К.Николов от село Каменар, който очаква да си върне наследствена земя на територията на община Аксаково, за която има съдебно решение. Народният представител се свърза с кмета на Аксаково инж.Атанас Стоилов за изясняване на проблема, свързан и с процедурни  решения на местния парламент.

 

 

 

 

 

< Назад