19.04.2011

Народният представител от ГЕРБ – Пловдив област Николай Петков откри нови компютърни зали в карловското СОУ "Христо Проданов"

Народният представител от ГЕРБ - Пловдив област и общински ръководител на ГЕРБ - Карлово Николай Петков откри две нови компютърни зали в СОУ "Христо Проданов". През тази седмица карловското школо чества своя патронен празник.

Петков поздрави възпитаниците и учителите му с него и им пожела да продължат да носят с чест името на своя патрон Христо Проданов. „Приятно съм впечатлен от това, което сте успели да направите - оборудването на две нови компютърни зали. Както разбрах - със средства от бюджета на училището, а този факт говори за добър мениджмънт на ръководството на СОУ "Христо Проданов". Искам да Ви пожелая, скъпи приятели, да ползвате пълноценно и успешно тази нова компютърна техника, учениците да развиват чрез нея своите умения и способности на бъдещи специалисти в областта на новите технологии", каза народният представител след като преряза лентата на компютърните зали.

По-късно той присъства на демонстрация на ученици от паралелките по информатика, а накрая и сам се убеди в качеството и възможностите на новата компютърна техника.

 

 

 

 

< Назад