13.08.2016

Народният представител от ПП ГЕРБ д-р Даниела Дариткова изпрати поздравление по повод празника на община Рудозем

Д-р Даниела Дариткова, народен представител от ПП ГЕРБ, изпрати поздравителен адрес по повод празника на община Рудозем и Деня на миньора.

„Този ден е не само повод да се докоснете до миналото, но и да се гордеете с настоящето на родния край, да се устремите към бъдещето.
Нека с достойнство и мъдрост пазим традициите и заедно да работим за авторитета на града и за превръщането му в желано място за нашите деца“, посочва в поздравлението си тя. Дариткова подчертава още, че правителството на Бойко Борисов работи усилено за просперитета и възраждането на района. „През последните месеци се правят важни стъпки за икономическото развитие на общината. Ние обещахме да върнем Рудозем на пътя на развитието и ще го направим с изграждането на ГКПП Рудозем – Ксанти”, което е поредната стъпка от плановете за пускане в действие на пътя Смолян – Рудозем – Ксанти. За изграждането на пътя от гръцка страна, както и за трасето Средногорци – Рудозем. А съвсем наскоро по бюджета на община Рудозем бяха преведени 250 000 лв. за два технически проекта за сондаж на минерална вода“, допълва депутатът в поздравителния адрес.

От името на всички членове и симпатизанти на ПП ГЕРБ,  тя пожелава на миньорите и жителите на община Рудозем, които работят с жар и сърце за издигането на този край като културно и икономическо средище, здраве, благополучие и добро настроение в празничните дни.

< Назад