23.06.2019

Николай Андреев проведе работна среща с председателите на СГЕРБ във Видин, Враца и Монтана

Имам специално отношение към региона. Дължи се на моите колеги - хората, с които вече 12 години работим заедно. Важното е, че вървим напред, резултатите са добри. Постигнахме много, още много предстои да направим. Защото хората изискват от нас, очакванията им са още по-големи. Но и трябва да показваме направеното, да представяме постигнатото, защото иначе лесно се омаловажава и изопачава. Това каза председателят на Старейшини ГЕРБ Николай Андреев във Видин, където бе проведена работна среща на председателите на СГЕРБ от Видин, Враца и Монтана.
Професор Андреев бе приветстван от члена на общинското ръководство на ГЕРБ и областен управител Албена Георгиева. По станала вече традиция председателят на Старейшини ГЕРБ разговаря и с представители на младежката структура на партията.
На работната среща бе направен анализ на резултатите от изборите за Европейски парламент и бе отчетена активната работа на старейшини те в предизборната кампания. Според професор Андреев по време на кампанията партия ГЕРБ е била подложена на чудовищен натиск от основните си политически опоненти. "Бяха тиражирани откровени лъжи. Провокациите срещу нас бяха много сериозно предварително обмислени. Бяхме ударени в сърцето, с едничката цел хората да бъдат разколебани, да загубим доверието им и да се върви към предсрочни избори. Грешката на БСП бе, че това, което им се искаше, те го приеха за реалност", посочи председателят на СГЕРБ.                                        Николай Андреев бе категоричен, че българският народ е мъдър и не може да бъде накаран, чрез агресия и омраза, да гласува за идеи, в които не е убеден. "Какво постигнаха опонентите ни - огромна критика към Нинова в самата им партия и сериозни вътрешни проблеми", каза още проф. Андреев. Председателят на Старейшини ГЕРБ подчерта, че единствено кандидатите на ГЕРБ са поставяли европейските теми при срещите си с хората. Като "професионалисти, ползващи се с огромно уважение сред българските граждани и в Европа", определи проф. Андреев евродепутатите от ГЕРБ.

< Назад