25.02.2017

Николай Нанков: Влизаме в кампанията със самочувствие и силата на нашите аргументи, с вече постигнатото от двете правителства на ПП ГЕРБ

В навечерието сме не просто на поредните избори, изправени сме пред цивилизационен избор – по какъв път ще върви страната ни. Победа на ГЕРБ е победа за България, гаранция за надграждане на вече постигнатото и усилен икономическа растеж. Затова и думите на Велички епископ Сионий днес, в навечерието на Сирни заговезни имат още по-голяма сила – да сме единни, здраво свързани помежду си и с хората в името на благополучието на народа ни. Това каза на колегите си от листата на ПП ГЕРБ за предсрочните парламентарни избори на 26 март водачът Николай Нанков. Той и всички кандидати за народни представители, както и областният предизборен щаб и общинските ръководители и кметове откриха кампанията си в Троянския манастир.

Водосвет отслужи Велички епископ Сионий.

Нека милостивият Господ благослови вас, които сте пожелали да работите за благото на православния ни народ, за благото на скъпото ни отечество и да вдъхнете на хората надежда, да създадете духа на доверието, духа на мира, на приятелството, и добруването да достигне до всички български семейства, които изживяха трудни години, но не загубиха православната си вяра и надеждата, че нашата родина рано или късно ще бъде обновена и възродена. Един от големите принципи, който трябва да ни обединява, е единомислието. Да вървим заедно, да вървим в сговор, защото на родината трябва да се служи съвместно, безкористно и с чисто сърце. Пожелавам ви успех и дано скоро се поздравим с добри новини, каза в обръщението си към кандидатите епископ Сионий.

„Влизаме в предизборната кампания със самочуствие и силата на нашите аргументи, с вече построеното от двете правителства на ПП ГЕРБ, със стремежа да получим отново доверието на жителите на област Ловеч, за да дадем своя принос в общата победа на най-европейската партия в България, за да продължи страната ни по европейския си път. Всеки един от листата – все доказани в своята област личности, е готов да работи активно и да даде своя принос за подобряване живота на хората от нашия край“, подчерта Нанков пред колегите си.

Благословия за успешна работа днес получиха още кандидатите за народни представители инж. Иван Миховски, Виктор Стойчев, Калин Василев, Галя Щерева, Ирина Митева, Илиян Тодоров, д-р Вергиния Даскалова, Антон Долапчиев и Цветозар Мичевски.

Пълна подкрепа на листата дадоха и кметовете на Тетевен д-р Мадлена Бояджиева, на Угърчин Станимир Петков и на Луковит чрез секретаря на общината Камелия Василева. „Всичко, което ние сме постигнали в работата си, дължим до голяма степен и на подкрепата, която сме имали от партийното ръководство в лицето на областния координатор Николай Нанков. И сме убедени, че в кампанията видимите резултати, които са постигнати в нашите общини, ще допринесат за доброто представяне в изборите. Защото хората вече виждат, че с общите усилия и европейската солидарност нашите градове се променят, променя се към по-добро и животът на хората, защото всеки проблем има решение, а реалните решения предлага ГЕРБ“, подчерта Петков.

По време на предизборната кампания кандидатите на ПП ГЕРБ ще проведат срещи в населени места в цялата област, ще се организират поредица от събития и форуми за представяне и разясняване на програмата на партията за следващ мандат.

 

< Назад