04.06.2019

Областната структура на ГЕРБ-Пловдив област обсъди резултатите от изборите за Европейски парламент

Структурата на ГЕРБ-Пловдив област с областен координатор Георги Мараджиев проведе общо събрание, на което бяха обсъдени  резултатите от провелите се евроизбори на 26-ти май. На събранието присъстваха народните представители ген.Константин Попов, Младен Шишков и Запрян Янков, координаторите на ЖГЕРБ – Евелина Апостолова и на МГЕРБ – Владимир Пильов, както и кметовете на ГЕРБ и общинските ръководители по места.

„Ние сме победители и трябва със самочувствие да отчетем тази изборна победа, която беше много трудно извоювана. В Пловдив област ГЕРБ водим с близо 4 %  и си запазваме позицията на първа политическа сила. За това съм благодарен на всички вас за свършената работа по места. Без вашата помощ нямаше да успеем да мобилизираме хората и да се противопоставим на фалшивите новини, компроматите и злобата, която се изливаше от БСП“. С тези думи областният координатор Георги Мараджиев се обърна към присъстващите. Той подчерта, че силната листа на ГЕРБ и СДС с водач Мария Габриел  и  многото срещи очи в очи  с хората, както и всичко направено през годините от правителството и със средства от европейската солидарност са причините  жителaите на Пловдив област да не загубят доверието и отново да излязат и да дадат своя глас за ГЕРБ.„Направихме добра кампания, обикаляхме много, положихме много усилия да помогнем за разрешаването на най-належащите проблеми и разчитайки резултатите по общини, аз съм оптимист за предстоящите местни избори“, коментира ген. Попов.

Кандидатът на Пловдив област в листата Младен Шишков също изрази своето задоволство от постигнатите изборни резултати. Той благодари на всички, които са изразили своя вот и преференциално и обеща да продължи да помага с работата си като народен представител на всички общини в област Пловдив.В заключение Георги Мараджиев подчерта, че разчита много на всички общински ръководители, които всеотдайно и ежедневно работят по места и ги призова да не се отпускат, защото евроизборите са свършили, но от утре започва работата за местните избори и няма  време за губене.

< Назад