01.10.2019

Областният координатор на ГЕРБ-Монтана Дилян Димитров: На 27 октомври в Монтана ще постигнем една от най-убедителните победи в страната

ГЕРБ откри предизборната си кампания в Драматичния театър „Драгомир Асенов“ в Монтана. На събитието беше представен кандидатът на местната коалиция „СДС /ГЕРБ, БНД, ВМРО-БНД и ЗНС/” за кмет на Монтана – Златко Живков, както и пълната листа от 33 кандидати за общински съветници и кметове на кметства.
Официални гости на събитието бяха народните представители от ГЕРБ – Монтана Дилян Димитров и Ирена Димова, областният управител Росен Белчев, както и много жители и гости на града.

Народният представител и областен координатор на ГЕРБ-Монтана Дилян Димитров заяви, че днешното събитие е прецедент от 20 години насам и събира на едно място местна, законодателна и изпълнителна власт. „Ние сме задължени да работим за Монтана, а жителите на града заслужават да се обединим в името на по-доброто „утре“. Желая успех на г-н Живков и на цялата листа от кандидати и съм сигурен, че на 27 октомври всички ние ще отчетем едни от най-добрите резултати в страната“, подчерта депутатът.

Кандидатът за кмет Златко Живков представи листата с кандидати за общински съветници, като заяви, че сред тях има много доказали се професионалисти и опитни местни парламентаристи.

< Назад