28.07.2020

Областният координатор на ГЕРБ – Стара Загора Пламен Йорданов поиска оставката на общинския ръководител в Чирпан

Областният координатор на ГЕРБ – Стара Загора Пламен Йорданов поиска оставката на общинския ръководител на партията в Чирпан Христо Стефанов, както и излизането му от групата в Общинския съвет. „През последните месеци той уронва имиджа на структурата и работи срещу кмета на общината Ивайло Крачолов“ – това обяви Пламен Йорданов по време на работно заседание в Чирпан с участието на народните представители Емил Христов, който е заместник-председател на Народното събрание, и Маноил Манев, общинското ръководство на ГЕРБ, общинските съветници, кметът Ивайло Крачолов и неговия заместник Марияна Кривошапкова.

Зад поисканата оставка застанаха народните представители и част от участниците в заседанието, които определиха общинската структура в Чирпан като капсулирана и в недобра кондиция.

Оценката за работата на общинския ръководител Христо Стефанов е изключително ниска и през последните години е правен компромис с резултатите, които се постигат на местно ниво. Областното ръководство на ГЕРБ е доказало, че има визионерско мислене и това е една от причините да подкрепи през миналата година независимия кандидат за кмет Ивайло Крачолов, като сформира широка коалиция, която застана зад него. Водената днес политика има за цел да стабилизира Община Чирпан, която е в тежко финансово състояние след два мандата управление на БСП, и да дава възможност за растеж през следващите години. Затова всяко действие, което работи срещу тези цели, ще срещне незабавна ответна реакция от страна на партия ГЕРБ.

 

< Назад