12.02.2019

Областният предизборен щаб на ГЕРБ-София проведе заседание

Областния предизборен щаб на ГЕРБ-София проведе поредното си заседание. На срещата присъстваха председателят на щаба и областен координатор на ГЕРБ-София Цветомир Паунов, председателят на групата общински съветници от ГЕРБ в СОС Малина Едрева, зам.-председателят на СОС Николай Стойнев, народните представители от ГЕРБ Тома Биков, Евгения Алексиева, Александър Ненков, общинските съветници от ГЕРБ Ботьо Ботев, Силвия Христова, Йоанна Драгнева, Зафир Зарков, Татяна Георгиева и Михаела Иванова.

Членовете на предизборния щаб обсъдиха събитията и дейностите, които предстои да бъдат проведени по време и преди предстоящата кампания. Те коментираха платформата за граждански диалог "Европа в нашия дом", която ще премине и през София. По време на срещата днес бяха представени дейностите на инициативата в столицата. Гражданският диалог "Европа в нашия дом" ще постави фокус върху националните и местните политики в сферата на образованието. По време на проявите ще се акцентира върху развитието на населените места в страната, ползите от членството в ЕС и как европейската солидарност е допринесла за това.

Предстоящата кампания ще обърне поглед към развитието и модернизацията на столицата във всички различни сфери. Една от формите, чрез които резултатите от направеното ще достигнат до гражданите, е именно „Европа в нашия дом".

 

< Назад