01.06.2022

Община Кюстендил: Дамите от ГЕРБ - Кюстендил изненадаха малчуганите за 1 юни

Вълнуващ 1 юни за децата - с професионални аниматори, много подаръчета, цветни балони и изненади организира дамската структура на ГЕРБ - Кюстендил.
Малките палавници от областния град бяха зарадвани и тази години по повод Международния ден на детето. Инициативата е традиционна за организацията на Жени ГЕРБ - Кюстендил, която вярва, че освен подкрепата на обществени и социални каузи, трябва да се отделя специално отношение и към най-малките - нашите деца.

Празника за 1 юни организираха общинският председател Михаела Крумова, областният клубен ръководител на дамите Димитрина Христова, съветниците Реонита Йорданова, Петя Христова и Мая Илиева, както и Гергана Светославова от офиса на евродепутата д-р Андрей Ковачев.

“Децата са най-голямата ни радост. Нека преди всичко да са здрави и много щастливи. Да имат радостно, мирно, безгрижно и слънчево детство. Не само на днешния празник, а всеки един ден, ще се опитаме да им подаряваме много усмивки и незабравими мигове”, заявиха дамите от ГЕРБ - Кюстендил.

< Назад