25.01.2021

Общинските съветници от ГЕРБ-Дряново настояват да бъде ремонтирана поликлиниката в града

Общинските съветници от ГЕРБ Преслава Демирева, д-р Теодора Мъглова и Надя Кукурякова, и съветниците от партия на Зелените Галин Герганов и д-р Костадин Йорданов внесоха предложение за залагане на средства в общинския бюджет за ремонт на поликлиниката в Дряново.

„При извършен оглед на сградата на поликлиниката от представители на Общинска администрация, Общински съвет – Дряново и лекари от гр. Дряново, ползващи помещения под наем в поликлиниката, е установена необходимост от извършване на належащ ремонт на сградата”, се казва в предложението на съветниците от ГЕРБ.

 

По предварителни разчети необходимите финансови средства за ремонта са около 400 000 лева, нужни за подмяна на ВИК инсталация, подмяна на ел. инсталация, подмяна дограма и други.

 

„В тази връзка предлагаме предвидени обекти от капиталовата програма да отпаднат и средствата от тях да бъдат предвидени за ремонт на поликлиниката. Това е изключително необходимо, особено в пандемия, в която  условията на работа на лекарите и условията в чакалните при посещение на много пациенти са изключително важни”, коментират съветниците от ГЕРБ-Дряново.

< Назад