11.12.2018

Общинското ръководство на ГЕРБ-Перник обсъди с клубните ръководители плана за работа за 2019 година

В края на календарната  година общинското ръководство на ГЕРБ-Перник събра клубните ръководители на партийната структура в общината. Срещата беше ръководена от общинския координатор Ирена Соколова, която представи плана за работа на новото общинско ръководство, предвидиха ежемесечните срещи и срещите с нови членове.В рамките на дискусията общинският лидер на ГЕРБ-Перник подчерта, че за да натрупваме добри резултати и за да може партия ГЕРБ да изпълнява ангажиментите си по секторните политики, е важно партийните структури да бъдат динамични и да генерират идеи.
„Клубната работа не е лесна задача. Всеки един от вас добре знае, че активността на структурата му е огледална на неговата дейност. Предприемчивостта на всеки клубен ръководител пряко води до общата активност на партията. Поздравявам ви за вашата инициативност, защото всички сте дали много на партия ГЕРБ и имате заслуга за всичките ни изборни победи. Убедена съм, че с  импулса и енергията, които притежават клубните организации на ГЕРБ в Перник, ще продължават да помагат на обществото и хората в общината и ще предопределят по-добра среда за живот. Именно затова е важно да работи двигателят на инициативността и да се разчита на добре структурираната и повсеместна работа на всеки един от партийните клубове и членове“, подчерта Ирена Соколова.
Народният представител д-р Александър Александров акцентира на всеотдайната работа на клубните ръководители и подчерта колко много се разчита на тях. Той категорично заяви, че  партия ГЕРБ винаги е била близо до хората.  „Само по този начин ще бъдем полезни, а това винаги е било  приоритет на нашата партия“, коментира народният представител и отбеляза още, че предстои  важна година, наситена с избори. „За нас  е важно да работим в екип. Само това ще ни гарантира успех“, подчерта д-р Александров.
На срещата беше направена равносметка на организацията през отиващата си годината. Поставени бяха във фокус предстоящите събития на организацията и дейности за следващите месеци, обучителни и разяснителни форуми, благотворителни акции и социално ориентирани инициативи. Обсъдена беше работата на партийните клубове на ГЕРБ-Перник.

< Назад