01.10.2014

Пенсионери от район Централен в Пловдив пожелаха на ГЕРБ победа на 5 октомври

Кандидатите за народни представители от ПП ГЕРБ в 16 МИР-Пловдив град Стефан Дедев, Александър Радев, Галена Боснова, д-р Иглика Казанджиева и Спас Шуманов поздравиха членовете на Централния пенсионерски клуб в Пловдив по случай 1 октомври - Международният ден на възрастните хора.      „Сред основните акценти в програмата на ПП ГЕРБ за следващия мандат е социалната политика, ориентирана към истинските потребности както на младите, така и на възрастните хора”, посочи председателят на предизборния щаб на ПП ГЕРБ в Пловдив и четвърти в кандидат-депутатската листа Стефан Дедев.

 

Кандидатите за народни представители запознаха пенсионерите с тежката ситуация, в която се намира държавата след продължаващата вече година и половина политическа криза и за смелите реформи, които ГЕРБ ще осъществи в здравеопазването, образованието, сигурността и други важни сфери на обществено-икономическия живот, така че 25 години след началото на демокрацията България да се превърне в стабилна държава.

 

„Правителство на ГЕРБ с министър-председател Бойко Борисов е най-сигурният гарант, че започнатите от кмета на Пловдив инж. Иван Тотев и неговия екип проекти ще бъдат успешно завършени. Спечелихме титлата Европейска столица на културата за 2019 г., наше правителство ще финализира строителството на спортната зала „Колодрума”, предстои ни изграждането на втори гребен канал, както и реализирането на други проекти, които да доведат много нови приятели в Пловдив, а това ще се отрази върху икономиката в нашия град”, отбеляза Стефан Дедев. Пенсионерите от „Централен” изпратиха кандидатите за народни представители от ГЕРБ с аплодисменти и възгласи „Победа!”.

 

 

< Назад