22.10.2019

Пламен Алексиев в село Друган: Скоростен влак ще вози радомирци до София за 30 минути през 2020 г.

“Надяваме се догодина вече да пуснат високоскоростния влак от Радомир за София, който ще пристига на Централна гара в столицата за 30 минути. Това ще даде голям тласък на икономиката в нашия регион и ще превърне нашата гара в значим център по линията София – Кюстендил”. Това стана ясно от думите на Пламен Алексиев, кандидат за кмет на Радомир от МК “ГЕРБ-СДС” в село Друган, където той разговаря с местните жители.

По думите на Светослав Кирилов, Председател на Общински съвет – Радомир, направеното за осем години управление в Община Радомир никак не е малко. “Когато ние поехме управлението на общината, в Радомир нямаше дори улично осветление. Сега имаме прекрасни църкви и манастири, направихме градския парк и уличната мрежа”, заяви Кирилов. Той добави, че в селата също са ремонтирани водопроводи, облагородени са паркове и градинки, сложено е осветление, дават се средства за общинския и селските футболни отбори.

Кандидатът за кмет на Друган от МК “ГЕРБ-СДС” Славчо Душков на свой ред добави, че постигнатото от него като кмет на Друган също е значимо. По време на неговия мандат е направена вертикална планировка на черквата, нов навес, ремонтирани са и съблекалните на стадиона, на който играе отборът на Ботев (Друган). Ако бъде избран отново за кмет, Душков се зарече да бъде сложено осветление в цялото село, да се асфалтират нови улици, както и да се подобри състоянието на гробищния парк в Друган.

 

 

 

< Назад