30.10.2015

Политически сили и граждани публично подкрепиха Корнелия Маринова в Ловеч преди втория тур

Редица политически сили, личности и граждани публично подкрепиха кандидата на ПП ГЕРБ за кмет на община Ловеч преди балотажа в неделя.

Целият ден вчера (четвъртък) протече под мотото „Ден на подкрепата за Корнелия Маринова“. Зад кандидатурата на кандидата на ГЕРБ за кмет на Ловеч застанаха: Реформаторският блок, независимият Кирил Гумнеров, Националният фронт за спасение на България, Български демократичен център, РЗС, БЗНС–„Никола Петков“.

В Ловеч лично дойде и зам.-председателят на Народното събрание Иван Иванов от Реформаторския Блок, който каза: „Аз познавам Корнелия Маринова и знам колко е активна тя в парламента. Тя ще направи всичко, за да тръгне градът ви по пътя на развитието. Г-жа Маринова ще вкара Ловеч в списъка на добрите общини! Аз идвам днес тук, за да покажа, че десните хора трябва да си партнираме и по места, а не само на национално ниво, за да има видими резултати навсякъде”.

„Разчитам на принципна и открита подкрепа, затова публично представяме политическите партии, личности и граждани, които искат нов модел на управление на Ловеч”, заяви Корнелия Маринова по време на срещата на подкрепилите я за балотажа политически сили и личности с жители на Ловеч.

Освен местните представители на политическите формации, които застават зад кандидата на ГЕРБ в Ловеч, за да я подкрепят лично дойдоха и секретарят на ПГ на ГЕРБ и председател на Комисията по околна среда и води Станислав Иванов, Александър Христов – председател на националния предизборен щаб на БЗНС и други. Те се обединиха около идеята, че е дошло време Ловеч да излезе на пътя на прогреса и да догони в развитието София, Бургас, Стара Загора, Габрово, Кюстендил и други областни центрове, където резултатите от дясното управление са видими и кметовете се преизбират от гражданите с огромна подкрепа.

Корнелия Маринова бе категорична, че предстои много работа, с която Ловеч да бъде вдигнат на крака и да се превърне в един проспериращ, уютен, европейски град. „Тази кауза е в името на всички граждани, независимо от политическата им ориентация. Промяната е възможна и е все по-близо до ловчалии. От всички нас зависи да се преборим за нея”, завърши Маринова.

< Назад