14.06.2022

ПП ГЕРБ откри предизборната си кампания в Лиляче с водосвет

ПП ГЕРБ стартира предизборната си кампания в село Лиляче с тържествен водосвет за здраве и благополучие. В деня на църковния празник Свети дух, отец Николай от Врачанска митрополия отслужи ритуал в църквата „Света Троица” в селото, като пожела на кандидата за кмет Вероника Ценова успех, мъдрост и добри дела. За да изразят своята подкрепа към кандидата на ПП ГЕРБ, на молебена присъстваха народният представител и областен координатор на партията инж. Петя Аврамова, кметът на Община Враца Калин Каменов, председателят на Общински съвет – Враца д-р Владимир Христов, общинските съветници д-р Иво Ралчовски, д-р Димитър Пеев, Гроздан Тeмнишки, Светослав Арнаудов, Сашка Александрова и Димитър Динков, кметски наместници, представители на общинското ръководство, жители на село Лиляче и съмишленици.

„Вероника Ценова е нашият млад и образован кандидат за кмет на с. Лиляче, решителна и достатъчно подготвена, за да се справи с всички предизвикателства, които й предстоят. Вярвам, че ще оправдае доверието на хората и съм сигурна в успеха й“, заяви инж. Петя Аврамова.

Кандидатът за кмет на ПП ГЕРБ Вероника Ценова увери, че започва предизборната надпревара с отговорност и амбиция за успех. „Вярвам, че моите съграждани ще ми гласуват доверие. Обичам родното си място и ще работя отговорно за неговото развитие!, допълни тя.

Вероника Ценова е под номер 2 в бюлетината за кмет на село Лиляче в частичните избори, които ще се проведат на 3 юли 2022 г.

 

< Назад