07.06.2022

ПП ГЕРБ – Враца регистрира кандидата си за кмет на село Лиляче

 ПП ГЕРБ – Враца регистрира кандидата си за кмет на Лиляче в предстоящите на 3 юли частични местни избори. Документите бяха внесени днес в ОИК - Враца от областния координатор на партията инж. Петя Аврамова.

Вероника Ценова е родена на 28. 12. 1997 г. в гр. Враца. Завършила е специалност „Медицински лаборант“ в Медицински университет – Плевен. Продължава образованието си в специалност „Управление на здравните грижи“ в същия университет. Към момента работи като „медицински лаборант“ в „Нов медицински център“ – Враца.

„В частичните избори за кмет на с. Лиляче залагаме на образован, млад и отговорен кандидат, който ще вложи енергия, младежки ентусиазъм и амбиция да преобрази селото. Вярваме, че с нашата подкрепа и с нейното желание за работа ще превърнем Лиляче в предпочитано място за живот на все повече млади хора и техните семейства. Вероника е диалогичен човек, близо до проблемите на хората и ще вложи усилия за доброто бъдеще на селото. Вярваме, че жителите ще подкрепят нашия кандидат, и сме убедени, че Вероника Ценова ще оправдае доверието им със своите лични качества и усет да взема верните решения в синхрон с управлението на община Враца“, подчерта инж. Петя Аврамова.

< Назад