13.03.2018

Предприемачи ГЕРБ-Пловдив област проведоха отчетно събрание

Над 30 общински ръководители и секретари на Предприемачи ГЕРБ-Пловдив област взеха участие в годишното отчетно събрание. Срещата уважиха и народните представители от ГЕРБ - Пловдив област ген. Константин Попов, Младен Шишков и Запрян Янков, областният координатор на ГЕРБ Розалин Петков и областните ръководители на Жени и Младежи ГЕРБ Евелина Апостолова и Владимир Пильов.

Представителите на ПГЕРБ обсъдиха свършеното до момента и предстоящата програма на структурата. Отчет за дейността направи председателят Никола Христозов в присъствието на организационния секретар Никола Бекиров.

„Структурата на Предприемачи ГЕРБ в област Пловдив работи много добре. Нашите членове участват дейно във всички мероприятия на ГЕРБ на национално, областно и общинско ниво- не само организационно, но и с финансови средства”, уточни Никола Христозов. По думите му структурите на ПГЕРБ, ЖГЕРБ и МГЕРБ на местно ниво си сътрудничат успешно и заедно подкрепят доста инициативи.

По време на разговорите присъстващите се обединиха около становището, че само максималното възползване от възможностите, предоставяни по различните европейски програми, е предпоставка за оцеляването и развитието на дребния бизнес в малките общини. На срещата представителите на ПГЕРБ обсъдиха също и състоянието на структурите по места, както и конкретни дейности, свързани с предстоящите  кампании за евроизборите и за местните избори.

< Назад