13.02.2018

Представители на ГЕРБ-Стара Загора се срещнаха с жители на старозагорското село Малко Кадиево

Ръководството на структурата на ГЕРБ в с. Малко Кадиево /община Стара Загора/ определи изминалата 2017-а година като успешна. Това се случи на отчетно събрание, на което присъстваха и заместник-председателят на Народното събрание Емил Христов, народният представител от ГЕРБ-Стара Загора Радостин Танев, както и членовете на ГЕРБ в старозагорския квартал „Железник“.

Кметът на селото Теньо Тенев използва случая да им благодари за приноса към развитието на Малко Кадиево, за помощта, която получават ежегодно за ансамбъла по народни танци, за средствата за ремонт на читалището, а на съпартийците от кв. „Железник“ - за участието в ежегодната инициатива при почистването на пространството около паметника на загиналите в Джуранлийския бой от 1877 г. край село Калитиново.

„Малко Кадиево е чудесен пример за просперитет. Благодаря на кмета за съвместната работа, ние ще продължим да идваме тук – вие ни давате кураж, България има нужда от хора като вас!“, каза зам.-председателят на парламента Емил Христов, който отбеляза, че в селото работят успешно и с представители на БСП.
Депутатът Радостин Танев сподели, че за него винаги е удоволствие да идва в селото, тъй като там има градивна енергия и нещата се случват с лекота. „Давам пример с вас винаги – начинът, по който работите, е вдъхновяващ – как се правят ефикасно мероприятия, които достигат до много хора, с малко средства“, допълни още той.

Темите, които бяха от най-голямо значение за членовете на структурата в с. Малко Кадиево, бяха свързани със Закона за частната охранителна дейност и обещанието за полицай във всяко населено място, редовните автобусни линии между града и селата, както и дебата относно Истанбулската конвенция.

< Назад