02.11.2018

Ръководството на ГЕРБ-Пловдив област се срещна с актива на партията в Калояново

Ръководството на ГЕРБ-Пловдив област се срещна с актива на партията в Калояново. Да се видят с актива тук дойдоха областният координатор Георги Мараджиев, административният секретар Павел Гуджеров, областните ръководители на ЖГЕРБ и МГЕРБ Евелина Апостолова и Владимир Пильов. Срещата уважи и народният представител от ГЕРБ – Пловдив област Младен Шишков.

В началото обобщение на политическата обстановка в община Калояново направи общинският ръководител Йонко Вангов. Той увери ръководството, че въпреки загубата на местните избори, общинските съветници от ГЕРБ са бойци, които не се поддават на провокации и твърдо отстояват принципите на политическа партия ГЕРБ. Вангов каза още, че общинската организация на ГЕРБ-Калояново е силен и сплотен отбор, който върви  в една посока.

„Важно е постоянството в работата и това, че не се отказвате през всичките тези години ми дава увереност, че можем да променим ситуацията в Калояново. Ние сме тук, за да чуем проблемите и да ви дадем нашата подкрепа, защото само заедно можем да преобърнем резултатите тук", категоричен бе Георги Мараджиев. Той допълни, че когато "има желание, амбиция, отдаденост  и  добра работа – нещата се случват и видимите резултати са налице по примера на общините, управлявани от ГЕРБ“. Според областния координатор, ако има повече общини с кметове на ГЕРБ, общините в област Пловдив ще се преобразят и те ще усетят осезателно промяната.

„Лидерът е лидер благодарение на всички хора около него, но той е този, който може да запали хората за общата идея. Вие имате шанса Йонко Вангов да Ви води. Убеден съм, че под негово ръководство ще успеете да обърнете резултата в Калояново в полза на ГЕРБ", каза Павел Гуджеров.

„Дайте шанс на младите хора и общината ще се преобрази, отворете структурата за нови, свежи сили, които ще донесат и промяната", призова ръководителят на МГЕРБ – Пловдив област Владимир Пильов. Той допълни, че политическата обстановка в Калояново, с помощта на младите хора,  може да се промени още по време на евроизборите, които ще бъдат тест за това как ще продължи да се развива България.

Думите му подкрепи народният представител  от ГЕРБ Младен Шишков. „Предстоят много важни избори догодина – първо за Европейски парламент, а след това и местни избори и не бива да отслабваме редиците - напротив. Продължавайте да бъдете все така единни, защото опозицията не спи“, каза Шишков. По думите му БСП търсят постоянна конфронтация и дискредитиране на местните избори като прави проблем и от най-малкото нещо. Той увери присъстващите, че въпреки леките трусове коалицията е стабилна и правителството има намерение да изкара пълния си мандат.

< Назад