03.09.2022

С молебен в църквата на Широка лъка стартира кампанията си ГЕРБ-СДС

С молебен за здраве и успех в църквата "Успение Богородично" на Широка лъка стартира предизборната си кампания кандидатите за народни представители на ГЕРБ-СДС в Смолян.

"Тръгваме на избори с намерение да проведем една целенасочена позитивна предизборна кампания. Листата ни е една перфектна комбинация на мъдрост, зрелост и опит от една страна с дързостта, надеждата и амбицията на младостта от друга. Всички кандидати са изключително добре образовани, стойностни хора, честни, почтени", заяви водачът на листата д-р Красимир Събев.

На среща с жители на Широка лъка, в която участваха кандидатите за народни представители Васил Седянков, Джамал Кетелеч, Иван Кънев, Софка Иванова и Иван Стоев, той изрази увереността си, че ГЕРБ-СДС не само ще е първа политическа сила, но преднината й спрямо втория ще е солидна.

"Надявам се на много висока активност, в Народното събрание да влязат най-достойните народни представители, да се избере стабилно правителство, което да поведе страната в посоката, която всички ние желаем. Да се превъзмогнат с общи усилия всички кризи, които се струпаха на главите ни в последната година и половина", посочи д-р Събев.

С кратки биографии той представи отбора, който е повел в предстоящото изпитание.

"С тези хора съм убеден, че можем да постигнем изключително добри резултати. На миналите избори бяхме първи. Целта ни е този път да увеличим с много преднината ни. Да покажем на софиянци, че родопчани са трезвомислещи, че усещанията им за живота са по-прецизни, че познават кандидатите си. Тук нямаме парашутисти. Всички хора са местни, познати на своите съграждани, доказали знания и умения пред своята общност", допълни той. 

Васил Седянков - трети в листата на ГЕРБ-СДС, който е и кмет на Широка лъка от 2011 година досега, благодари на ръководството за оценката и номинацията да бъде кандидат-депутат.  С много топли думи той описа досегашното си партньорство с водача на листата д-р Красимир Събев, с областния координатор на ГЕРБ Николай Мелемов, който е и кмет на Смолян, с бившия областен управител Недялко Славов - втори в листата, и София Иванова - за дългогодишното позитивно отношение към Широка лъка, за добрите й, компетентни съвети в сферата на образованието.  

"Не бихме си позволили да ви обещаваме чудеса" - заяви областният координатор на ГЕРБ Николай Мелемов.

"Вие сте будни хора. Знаете, че докато управлявахме държавата, тя винаги вървеше нагоре. За съжаление това, което се случва сега, дава лоша перспектива за целия български народ. Надежда обаче винаги има. Сега е много важно да гласуваме масово. Всеки от хората, застанали пред вас, е съвестен, качествен, стойностен. Няма да забрави кой го е избрал и откъде е тръгнал. Няма да скъса връзката си с вас, ще участва в решаването на вашите проблеми. Ние сме един отбор и разчитаме на вашата подкрепа", подчерта Мелемов. 

 

< Назад