18.06.2020

Съветници от ГЕРБ подкрепиха абитуриенти от Сунгурларе, подновяват приемните в общината

Групата общински съветници от ГЕРБ-Сунгурларе подкрепи трима дванадесетокласници от социално-слаби семейства в общината. Те дариха лични средства, за да могат учениците да присъстват на организирания празник по повод завършването им. Момичето е от с.Прилеп, с класен ръководител Силвия Ангелова, а момчетата от селата Грозден и Вълчин с класен ръководител Теодора Железова. И тримата са ученици в СУ ''Христо Ботев'' – Сунгурларе.

„Тази инициатива се е превърнала в традиция за нашата структура и всяка година подкрепяме деца от семейства в затруднено финансово положение. Радваме се да сбъднем тяхна мечта и те да са заедно с връстниците си на бал. Миналата година народният представител Галя Желязкова дари рокли на две абитуриентки“, коментира Мария Димитрова, общински съветник и координатор на ГЕРБ-Сунгурларе.

От следващата седмица общинските съветници възобновяват и редовните си приемни дни по населените места. В понеделник, 22 юни, от 16.00 ч. до 18.00 ч. жителите на Сунгурларе могат да отправят своите въпроси към Мария Димитрова в офиса на ГЕРБ на ул. „Христо Смирненски 7“. Записвания се правят на място или на тел. 0884800568

На 23 юни, вторник, откритите приемни продължават в село Съединение. От 15.00 ч. до 18.00 ч. Мария Димитрова и колегата й съветник Васил Михалев ще се срещнат с жителите в местното читалище.

В рамките на приемните дни съветниците от Сунгурларе ще подкрепят стартиралата инициатива на партията в областта и ще разясняват информация за актуални финансови мерки и механизми по сектори, свързани с преодоляването на последствията от Ковид-19.

< Назад