03.11.2021

Стартираха приемните на открито на Отбор 32

„Страшната здравна криза, която ни изтласка на първите места в света, трябва да бъде прекъсната. А това може да случи, когато някой знае как, иска да управлява и може да понесе отговорността да взема навреме непопулярни мерки. Защото от здравния министър Кацаров разбрах, че той не е знаел, че COVID-19 е толкова опасен, когато е говорил, че не е опасен. Сега вече знае. И че не е имал представа, че ще се стигне дотук, но сега вече знае. Малко късно е. Той е здравен министър и би трябвало да е достатъчно компетентен в своята област и да знае малко повече от обикновените хора. Отношението му ни докара дотук. Неговото и на Радев, разбира се, който е избрал служебния кабинет. Президентът е този, който трябваше да направи промяна в кабинета, когато се вижда, че нещата не се получават. Но не го направи”. Това каза водачът от гражданската квота на коалиция ГЕРБ-СДС във Видин Росица Кирова по време на стартирането на първата от поредицата приемни на открито на листа 32.

Кандидатите за народни представители от коалиция ГЕРБ-СДС и техният водач Росица Кирова ще продължат да се срещат с гражданите и през следващите дни на различни места в областния град. Целта им е да достигнат до повече хора. „Говорим си, призоваваме ги да гласуват на 14 ноември и, разбира се, ги приканваме да дадат своя вот за нас – листа 32. Много ме радва, когато чуя, че хората следят това, което правя в работата си за Видин. Това ме мотивира още повече да продължа напред”, допълни Росица Кирова.

Кандидатите за народни представители се определят като амбициозни хора, които знаят как и искат да направят промяна. Това, което предлага коалиция ГЕРБ-СДС в програмата си по отношение на малките региони като Видин, не само е изключително сериозно, но и заявка за реални действия. Нещо, което нито една друга политическа формация не направи.

 „Хаосът и безпорядъкът през последните месеци не се отразяват добре на никой – нито политически, нито здравно”, заявиха от листа 32.

< Назад