02.10.2014

Стефан Дедев: ГЕРБ гарантира национална политика в интерес на българските гражданите

Ако на 5 октомври българските граждани ни подкрепят, така че да можем да направим стабилно самостоятелно правителство, ГЕРБ гарантира национално-отговорна политика в интерес на хората и на страната. С тези думи председателят на предизборния щаб на ГЕРБ в Пловдив и кандидат за народен представител в 16 МИР-Пловдив град Стефан Дедев се обърна към колектива на „Селт” ООД, една от водещите български фирми в своя бранш, по време на среща с участието и на колегите му от листата на ГЕРБ инж. Атанас Ташков, Ясен Михайлов, Никола Маневски, Пенчо Малинов, Гошо Къчков, Галена Боснова, Любка Генчева, Спас Шуманов, д-р Иглика Казанджиева и Ели Дачева.

 

Кандидатите за народни представители увериха работодателите и работниците, че имат воля да осъществят реформите, които да направят България стабилна държава. Като пример те посочиха предвиденото в програмата на ГЕРБ разделяне на сегашното мега-министерство на икономиката,енергетиката и туризма в три отделни министерства – Министерство на енергетиката, Министерство на икономиката и Министерство на туризма.

 

„Сега се отделя приоритетно внимание на енергетиката, а останалите два много важни сектора остават незаслужено пренебрегнати”, посочи Стефан Дедев. По думите му ГЕРБ обмисля варианти към всяко българско посолство в страните от Европейския съюз да има икономическо аташе, което да работи активно за разширяване на пазарите за произведени в България стоки.

 

“За развитието на българската икономика голям тласък ще даде и изпълнението на програмата на ПП ГЕРБ за саниране на панелните жилищни блокове. Отваря се работа за много стотици на брой фирми и десетки хиляди работници както от строителния бранш, така и производители на материали и оборудване”, казаха още кандидат-депутатите от ГЕРБ.

 

 

< Назад