26.09.2022

Тома Биков: ГЕРБ е необходим не само на България, а и на Европа!

Христо Гаджев изрази надежда за стабилно правителство след 2 октомври, а Александър Ненков уточни, че то трябва да поведе държавата в правилната посока

„Сигналът, който Манфред Вебер даде с присъствието си е много ясен. Тук не става въпрос само за това, че Европейската народна партия стои зад ГЕРБ и помага с всички сили за нашата изборна победа, а става въпрос за това, че ГЕРБ е необходим не само на България, а и на Европа. Защото стабилна България е добър знак за Европа и би била в помощ за Европа в тази тежка международна ситуация, в която се намираме. Българският успех ще бъде и европейски успех“. Това заяви Тома Биков - водач на листата на 24 МИР София от ГЕРБ-СДС, веднага след предизборното събрание на ПП ГЕРБ „По-силни от кризите! ГЕРБ-СДС“.

На събитието присъства и председателят на Европейската народна партия Манфред Вебер, който е в България, за да подкрепи коалиция ГЕРБ-СДС за предстоящите избори.

„Нужни са хора с опит, хора, които знаят как де излезем от кризите. Европа се нуждае от хора, с които може да работи в България, от хора, които знаят какво искат да направят. Ние показахме основните акценти от предизборната програма на ГЕРБ-СДС пред нашите европейски приятели, те ги подкрепиха. Важно е заедно с тях да измъкнем България от кризите, в които се намира. Надяваме се след 2 октомври наистина да има стабилно правителство с ясна парламентарна подкрепа, то да е проевропейски настроено и ние да сме в основата“, заяви от своя страна кандидатът за народен представител Христо Гаджев – вторият в листата на ГЕРБ-СДС за 25 МИР София.

„Политическата класа трябва да намери общ език, да намери решение на проблемите и да поведе държавата в правилната посока! Важно е как ще излезем от политическата криза. Надявам се, че след 2 октомври ще се сложи край на експеримента, който си причинихме повече от година. Подкрепата на г-н Вебер е много силен знак за това от коя страна на монетата стои ГЕРБ-СДС. Ние сме от страната на демокрацията, на свободата и на Европа“, категоричен бе кандидатът за народен представител Александър Ненков – втори в листата на ГЕРБ-СДС за 23 МИР София.

< Назад