08.10.2019

Васил Едрев, кандидат за кмет на Айтос: Искам да продължим започнатото

Амбициозна програма с реално изпълними параметри, в която са залегнали проекти за над 20 млн.лв. - по този начин ще продължи преобразяването на Айтос. Това заяви кандидатът на ГЕБ за кмет на общината Васил Едрев пред своите съграждани на препълнения площад „Свобода“ в града. На официалното събитие, част от предизборната кампания на партията в Айтос, присъстваха народните представители Ивелина Василева и Димитър Бойчев. Те подкрепиха Васил Едрев, който има зад гърба си два успешни мандата като градоначалник от ГЕРБ. Освен акценти от бъдещата програма за управление, пред жителите на града бяха представени и всички кандидати за общински съветници от партията.

„С два успешни мандата зад гърба си, кметът Едрев показа как работата води до преобразяването на града и населените места в общината. С него ни свързват дълги години работа и успешно реализирани проекти. Нека още веднъж айтозлии направят своя избор и покажат, че разумно, обединени, взимат правилното решение за своето бъдеще“, заяви Ивелина Василева по време на събитието.

„Васил Едрев се нареди до най-успешните кметове от ГЕРБ. Всички местни хора са свидетели на промяната в общината. Едрев знае как да работи и през предстоящия период на управление. Той е много важен – на прага на нов програмен период сме по отношение на усвояването на европейски средства. Васил Едрев е изготвил амбициозна програма. Най-доброто тепърва предстои за Айтос, а то е възможно с нашия кандидат за кмет – доказал се с работата си“, категоричен бе областният ръководител на ГЕРБ-Бургас Димитър Бойчев.

Васил Едрев представи пред своите съграждани едни от най-значимите проекти по време на мандатите му. Сред тях са стартирането на изграждане на пречиствателна станция по Оперативна програма "Околна среда 2014-2020 г", нова спортна зала, автогара, преобразеният парк „Славеева ръка“, както и ремонтирана улична мрежа в града и съставните селища.

 

< Назад