15.01.2020

Вицеадмирал Пламен Манушев връчи картите на нови членове на ГЕРБ-Добрич

Членските карти на нови членове на общинската организация на ПП ГЕРБ в Добрич бяха връчени на официална церемония от областния координатор и народен представител вицеадмирал Пламен Манушев.

Новоприетите членове на партийната организация са утвърдени от Изпълнителната комисия. Те са във възрастовата граница между 30 и 73 години. Сред тях има юристи, икономисти, медицински специалисти и др.

Присъстваха още народният представител Даниела Димитрова, административният секретар на ГЕРБ в областта Кина Драгнева, общинският ръководител на партията в Добрич Красимир Николов и членове на общинското и областно ръководства.

„Вашето членство в партията сега е изключително ценно. Хората, които сега се присъединяват, виждат в ГЕРБ политическа партия, която може да ръководи държавата и работи в интерес на хората“, посочи вицеадмирал Манушев. Той приветства новоприетите членове с „Добре дошли на борда“.

Новоприетите членове споделиха, че отдавна споделят идеите на ГЕРБ, но са преценили, че сега е важно да се включат в редиците на партията.

„Разчитаме на Вас като нови членове на ПП ГЕРБ да работим за идеите на ГЕРБ, за благото на страната и благоденствието на хората в Добрич“, добави областният координатор.

 

< Назад